Aardappeltjes met gepaneerde visfilet

Aardappeltjes met gepaneerde visfilet

Gebakken aardappeltjes met gepaneerde visfilet en een frisse salade. Pangafilet heb ik gebruikt, maar je kan er iedere vissoort voor gebruiken. De saus voor de sla is half mayonaise, half yoghurt, peper, zout en knoflook. Je kan bieslook of peterselie toevoegen, wat je maar wilt.

Ingrediënten:

  • Visfilets (hoeveelheid naar keuze)
  • Aardappelen (hoeveelheid naar keuze)
  • Paneermeel
  • Bruschetta kruiden
  • Zout en peper
  • Boter
  • 1 ei

Bereidingswijze:

Paneer de vis in een los geklopt eitje en paneermeel. Dit doe je 2 keer. Bak de visfilets daarna gaar in boter, niet in olie. Voor de aardappeltjes schil en snijd je ze eerst in blokken en kook je ze half gaar. Indien je nieuwe aardappeltjes hebt dan borstel je ze goed schoon en hoef je ze niet te schillen. Als ze halfgaar zijn bak je ze in een pan met zout, peper en bruschetta kruiden tot ze gaar zijn. Serveer het met de vis en een salade.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie