Amlou (Marokkaans broodbeleg)

Amlou (Marokkaans broodbeleg)

Selfmade Amlou! Amlou maak je met pure arganolie en geroosterde en gemalen amandelen. Je kan het nuttigen met brood of msemmen als beleg. Ik heb het uitgeprobeerd met pure biologische amandelpasta, het komt bijna op hetzelfde neer. Als je het op deze manier maakt scheelt het je toch wel tijd en werk. Ik moet je zeggen dat het echt heerlijk is, ik kon er geen genoeg van krijgen! Ik heb niks afgemeten en alles op gevoel gedaan.

Ingrediënten:

  • 1/2 potje biologische amandelpasta
  • Pure arganolie
  • Pure honing
  • Snufje zout

Bereidingswijze:

Doe een half potje biologische amandelpasta in een kom. Doe er daarna pure argan bij tot je een beetje een vloeibare en smeuïge massa hebt. Voeg dan naar smaak pure honing en een snufje zout aan toe. Even alles goed mengen. Besaha!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie