Asperge-aardappelsalade met ei

Asperge-aardappelsalade met ei

Asperge-aardappelsalade met ei. Heerlijk bijvoorbeeld voor bij het grillen.

Ingrediënten:

  • 1 kilo vastkokende aardappelen (liefst Nicola, nieuwe oogst)
  • 1 kilo asperges
  • 8 eieren
  • 4 el yogonaise
  • 1 el zonnebloemolie
  • 1 dessertlepel mosterd
  • 1 el cider appelazijn
  • Zout en witte peper
  • 1 bosje bieslook, gesnipperd
  • Suiker

Bereidingswijze:

Schrob de aardappelen schoon en snijd in stukken (niet schillen dus). Kook gaar in water met zout en laat uitlekken. Kook de eieren hard en schil de asperges. Snij deze in stukjes, kook ze beetgaar in water met zout en een lepel suiker en laat ze uitlekken. Maak ondertussen een dressing van 4 el yogonaise, 1 el zonnebloemolie, 1 dessertlepel mosterd, 1 el cider appelazijn, witte peper, 1 dessertlepel suiker en een klein bosje gesnipperde bieslook. Snijd de eieren in stukjes en schep alles voorzichtig (nog warm) door elkaar. Zet in de koelkast.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie