Biefstuksalade met mango

Biefstuksalade met mango

Deze salade at ik ooit bij mijn broertje en zijn vriendin, en sindsdien al een aantal keer gemaakt, echt een heerlijke combinatie! Deze keer heb ik de aardappeltjes met tijm en zeezout van Celavita gebruikt, die ik opgestuurd had gekregen. Ideaal, want ze zijn zo klaar en ik doe ze in de oven, dus niet zo vet. Maar je kunt ook zelf aardappelpartjes kruiden en in de oven doen. Ik heb er een honingdressing bij gemaakt, maar honing-mosterd of een klassieke dressing kan ook. Of neem uit een flesje, net wat je wilt!

Ingredienten:

  • 250 gr runder- of kalfsbiefstuk, in reepjes
  • 1 zak gemengde sla
  • 1 zak aardappelpartjes
  • Halve komkommer, in plakjes
  • Half bakje cherrytomaatjes, in partjes
  • 1 mango, in stukjes

Dressing:

  • 1 tl honing
  • 1 tl azijn
  • 1 tl olijfolie
  • Zout en peper

Bereiding:
Bak de runderreepjes in wat olijfolie en met wat zout en peper goudbruin en gaar. Doe de aardappelpartjes met wat olijfolie in een braadslede en zet in een voorverwarmde oven van 220 graden (hetelucht 200) voor ongeveer 10-15 minuten tot ze gaar zijn.

Benieuwd naar de rest? Klik hier voor het volledig recept.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie