Bladerdeeg hapjes met vijgenjam

Bladerdeeg hapjes met vijgenjam

Makkelijke bladerdeeg hapjes met vijgenjam. Deze hapjes bak je zonder olie in een koekenpan, wel met anti aanbaklaag zodat het niet plakt.

Ingrediënten:

  • Bladerdeeg
  • Roomkaas
  • Vijgenjam
  • Besjes of nootjes

Bereidingswijze:

Haal je bladerdeeg uit de vriezer en laat licht ontdooien. Snij in 4 stukken. Bak ze af in een koekenpan tot ze mooi goudbruin zijn aan beide kanten. Daarna doe je in het midden van een vierkantje beetje roomkaas. Plak 2 punten naar elkaar toe. Zet er beetje vijgenjam op en garneer naar keuze. Ik had besjes gebruikt maar je kan ook nootjes gebruiken.

Tip: Voor hartig kan je ook tijdens bakken geraspte kaas op strooien en laten smelten. Enjoy!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie