Bloemkoolschotel met aardappel en kaas

Bloemkoolschotel met aardappel en kaas

Voor ons bloemkoolschotel met zalm. De zalm heb ik niet meer op de foto kunnen zetten, we hadden honger hihi.

Nodig:

  • 1 bloemkool
  • Aardappelpuree (1 zakje)
  • 75 gram geraspte kaas (Jong Belegen)
  • 1/2 theelepeltje kerrie
  • Bieslook (optioneel)
  • 50 gram amandelsnippers

Bereidingswijze:

Kook je bloemkool roosjes beetgaar, giet af en zet aan de kant. Ik heb het niet gekruid met zout. Maak je aardappelpuree zoals op de verpakking staat beschreven. Ik doe er nog wat bieslook en kerrie doorheen, maar dat hoeft niet perse. Neem een mooie ovenschaal en smeer langs de rand de aardappelpuree. De bloemkool doe je in het midden. Strooi er wat kaas en amandelsnippers over. Zet het zo’n 15 á 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden tot het mooi van kleur is gebakken. Lekker met een stukje zalm!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie