Cake rol

Cake rol

Deze cake rol is gemakkelijk te maken wanneer je snel iets moet bakken.

Ingrediënten:

  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • 3 eieren
  • 75 gram suiker + 2 extra lepels
  • 200 ml slagroom
  • Poedersuiker

Bereidingswijze:

Om te beginnen mix je de eieren zeker 5 minuten met de 75 gram suiker. Voeg dan de bakmeel toe en mix het kort door. Beboter een bakplaat en bedek deze met bakpapier (ook de randen). Stort het beslag hier op en bak het 10 á 15 minuten op 200 graden. Haal de cake uit de oven en leg het op een schoon stuk bakpapier. Nu bekleed je de cake met poedersuiker. Rol hem op in het bakpapier en laat hem afkoelen.

Nu klop je de slagroom met de twee eetlepels suiker op. Je vouwt de cake voorzichtig open en besmeert hem met slagroom. Rol hem weer op en hij is klaar! Je kan hem snijden en waardoor je nu ongeveer 8 á 9 plakken hebt.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie