Champignons met roomkaas (Tapas hapje)

Champignons met roomkaas (Tapas hapje)

Champignons met roomkaas, lekker als tapashapje of als voorgerechtje met een heerlijk stuk vers brood. Enne, het is doodsimpel om te maken…

Ingrediënten:

  • 1/2 pond kleine witte champignons
  • 1/2 pond kleine kastanjechampignons
  • 2 teentjes knoflook, geraspt
  • Handvol gesnipperde peterselie
  • 1 el citroensap
  • 200 gr roomkaas
  • Zout en peper
  • Olie

Bereidingswijze:

Veeg de witte champignons en kastanjechampignons schoon. Bak deze in een beetje olie op hoog vuur snel aan. Voeg peper en zout toe, 2 geraspte teentjes knoflook en een handvol fijn gesnipperde peterselie. Bak nog even door. Druppel er een eetlepel citroensap over en verdeel er de roomkaas over. Zet het vuur gelijk uit. Doe over in een ovenschaaltje en bak 10 minuten op 200 graden. Bestrooi met nog een beetje peterselie.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie