Chermoula van aubergine en paprika

Chermoula van aubergine en paprika

Ik heb heerlijk gebakken vis met chermoula van aubergine en paprika gemaakt. Hieronder het recept.

Ingrediënten:

  • 2 aubergine, in blokjes
  • 4 rode paprika, in blokjes
  • 1 rode peper, fijngesneden
  • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 4 tomatenpuree
  • 3 el olijfolie
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl komijn
  • 1 tl peperpoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1/2 tl zout
  • 2 tl citroensap

Bereidingswijze:

Meng alles goed door elkaar. Doe dit in een pan met wat olie en laat de charmoula op zacht vuur 45 minuten rustig koken. Lekker met wat brood om te dippen. Eet smakelijk!


1 reactie

  1. lelesalma31 geplaatst op augustus 3, 2017 Beantwoorden
    Salaam, Heet dit recept niet zalouk? Of is dit de andere variatie ?

Geef een reactie