Chinese Egg Drop Soup

Chinese Egg Drop Soup

Chinese egg drop soup. Binnen 2 minuten heb je je bowl comfortfood voor je staan. Simpeler kan niet.

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • 1 liter water
  • stukje gember
  • 2 lente-uitjes
  • 1 el sojasaus
  • 1 tl sriracha saus
  • 1 kl sesamolie
  • 2 1/2 kippenbouillonblokjes

Bereidingswijze:

Breng een liter water aan de kook met 2 en een half kippenbouillonblokjes. Rasp er een stukje gember in, voeg een eetlepel sojasaus toe en als je van een beetje pittig houdt ook een klein theelepeltje srirachasaus. Snipper 2 lenteuitjes en voeg deze ook toe. Een koffielepel sesamolie erbij en laat aan de kook komen. Roer dan 3 eieren los. Roer nog een keer in de soep en gooi de eieren erin. Snel roeren en klaar.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie