Chocolade brownie muffins

Chocolade brownie muffins

Recept voor chocolade brownie muffins. Dat andere dat erbij staat is besbousa.

Ingrediënten voor 12 stuks (groot):

  • 100 gr boter
  • 100 gr pure chocolade
  • 200 gr fijne suiker
  • 2 pakjes vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 7 eetlepels room
  • 125 gr bloem (zelfrijzend of zelf gemengd met bakpoeder)
  • 25 gr cacao
  • 100 gr gehakte pure chocolade

Bereidingswijze:

Laat de boter en de chocolade smelten. Doe er de suiker en de vanillesuiker bij. Roer goed glad. Zet van het vuur en laat het mengsel ietsjes afkoelen, moet lauw worden maar niet koud anders stolt de chocolade. Voeg er, één na één, de eieren aan toe. Roer weer telkens goed glad. Voeg nu de 7 eetlepels room toe. Vermeng de bloem met het cacaopoeder. Schep er het chocolademengsel bij. Goed mengen. Voeg de gehakte chocolade aan toe. Plaats 12 papieren muffinvormpjes in een muffinplaat en schep deze bijna vol ( 3/4de) en bak ongeveer 30 minuten op 180°C.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie