Eenpans macaroni met gehakt

Eenpans macaroni met gehakt

Eenpans pittige macaroni met gehakt. Een hartverwarmende maaltijd die nostalgisch doet terugdenken aan mijn jeugdjaren. Lekker & makkelijk, ik was in 20 minuten klaar met alles. Ik heb het trouwens super simpel gehouden, je kan er ook nog wortels, erwten etc bijdoen.

Ingrediënten:

  • Gehakt
  • Macaroni
  • 1 ui, fijngehakt
  • 1 knoflookteentje
  • Peterselie, fijngehakt
  • Tomato frito
  • Gemberpoeder
  • Komijn
  • Zwarte peper
  • Kurkuma
  • Paprikapoeder
  • Pikante paprikapoeder
  • 1/2 Knorr bouillonblokje
  • Oregano
  • Zout (eventueel)

Bereidingswijze:

Fruit de ui en knoflook even wat aan in een pan met wat olie. Rul het gehakt en voeg daarna de peterselie toe. Verkruimel daarna het bouillonblokje eroverheen en voeg de kruiden naar smaak en een scheut Tomato Frito toe. Meng alles goed door elkaar.

Voeg dan flink wat water toe, doe dit op gevoel. Als je de macaroni daarna toevoegt en even roert, dan moet de macaroni er net onder liggen. Laat het koken tot alles gaar is, tussendoor even roeren.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie