Garnalen en calamares in roomsaus

Garnalen en calamares in roomsaus

Mijn maag verteert alles aan speed-tempo, gelukkig kom ik niet snel bij!

Ik had daarnet een broodje, smoothie en chocolade op en ik dacht zoet te zijn tot de avond. La-ah, binnen 2 uur, soms een half uur heb ik alweer honger, ik praat echt veel maar food maakt mij gewoon gelukkig? HAHA, jullie zullen vast denken wat een moreboz is dit.

Tijd om uitgebreid te koken heb ik de laatste tijd niet en inspiratie had ik vandaag ook niet echt. Gewoon snel wat in elkaar geflanst met wat wij in huis hadden; rijst met garnalen, calamares, groenten in een pittig/room/knoflook sausje en DAMN wat was dit LEKKERRRR, ik heb hier zo van genoten!

Ingrediënten:

  • 1 ui
  • 1 knoflookteentje
  • Sperziebonen
  • Paprika
  • Champignons
  • Garnalen
  • Calamares
  • Peterselie
  • Citroensap
  • 1 flesje kookroom
  • 1 el Boursin knoflook en fijne kruiden (Die van de Lidl is trouwens een aanrader, is niet van Boursin, maar die is zo lekker en maar voor 0,99 cent als ik me niet vergis)

Kruiden:

  • Zwarte peper
  • Gemberpoeder
  • Viskruiden
  • Chilipoeder
  • Paprikapoeder
  • 1/2 Knorr bouillonblokje

Bereidingswijze:

Alles aanbakken in een scheut olijfolie en kruiden met bovenstaande kruiden en een beetje citroensap. Op het einde voeg je er de room en roomkaas bij en kruid je eventueel nog een beetje bij. Serveer met rijst.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie