Gemarineerde pangafilet en garnalen

Gemarineerde pangafilet en garnalen

Recept voor gemarineerde pangafilet en garnalen.

Ingrediënten:

  • 1 kilo pangafilet
  • 1/2 kilo grijze garnalen zonder kop
  • 1 geperste citroen
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 2 theelepels peper
  • 2 theelepels komijn
  • 1/2 zakje safraan
  • 4 teentjes knoflook
  • 1/2 bosje peterselie
  • zout naar smaak
  • flinke scheut olie

Bereidingswijze:

Was de vis en de garnalen en laat uitlekken. Snijd de pangafilet door 2 en marineer samen met de garnalen en laat een paar uur intrekken. Doe de oven aan op 250 graden en leg alle vis naast elkaar op een ovenslede. De ovenslede hoeft niet ingevet te worden. Doe er aluminiumfolie op en doe deze 10 minuten in de oven op 250 graden, zodat je een grill effect krijgt. Haal nu de folie eraf en laat nog ongeveer 10 minuten, totdat je ziet dat de vocht bijna weg is.

Serveer met gestoomde groente. Heerlijk vetvrij eten!!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie