Japanse wokgroenten met garnalen

Japanse wokgroenten met garnalen

Voor mijn gezin is het een tajine met kipgehaktballetjes geworden en Japanse wok voor moi. Ik ben niet van het ‘aan het recept houden’, maar gooi alles wat ik lekker vind erin. Dit was een Japanse mix voor wok, gekruide jumbo garnalen en een handje mosselen. Let op, de szechuan is wel pittig haha. Ik voelde meteen mijn darmen.

Ingrediënten:

  • Jumbogarnalen (gekruid, of kruid zelf naar smaak)
  • Handvol mosselvlees (mosselen zonder schelp)
  • 1 zak Japanse wokgroenten (met bv. sugar snaps en champignons)
  • Scheutje Conimex ketjap manis
  • Scheutje Inproba oestersaus
  • Scheutje Go-Tan Black Bean saus
  • Scheutje AH Szechuan woksaus
  • Wokolie

Bereidingswijze:

Wok allereerst de garnalen en mosselen op hoog vuur in wokolie. Voeg dan de wokgroenten toe een paar minuutjes. Voeg dan als laatste de black bean saus, szechuan saus, ketjap manis en oestersaus toe. Een paar keer omscheppen en dat was het.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie