Kaaswraps met champignons en spinazie

Kaaswraps met champignons en spinazie

Koolhydraatarm recept: kaaswraps gevuld met gebakken ui, champignons, spinazie en ei.

Ingrediënten:

  • Geraspte kaas
  • 1 rood uitje
  • Champignons
  • Zout en peper
  • Spinazie
  • 1 ei

Bereidingswijze:

Je pakt een velletje bakpapier op een rooster en legt daar een kom op en tekent een circkel. Die circkel vul je met geraspte kaas en doe je het heel kort in de oven tot de kaas is gesmolten. Daarna laat je deze even hard worden. Dus niet meteen proberen te pakken.

In een koekenpan doe je een beetje olie en hier bak je een klein gesneden rood uitje in en wat klein gesneden champignons. Als de ui een mooie kleur heeft doe je er wat fijn gesneden spinazie bij. Even samen laten bakken en dan een eitje erbij. Wat zout en zwarte peper toevoegen en lekker alles door elkaar mengen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie