Kabeljauwburger met garnalen

Kabeljauwburger met garnalen

Recept voor kabeljauwburger met garnalen. Daarbij een frisse salade geserveerd van sla, rucola, tomaat, komkommer, feta, radijsjes, olijven en cashewnoten.

Ingrediënten:

  • Verse kabeljauwfilet (zorg ervoor de de kabeljauwfilet goed uitgelekt is)
  • Klein bosje koriander en peterselie
  • Sap van een halve citroen
  • Garnalen
  • Viskruiden
  • Zwarte peper
  • Sambal (als je van pittig houdt)
  • Zout

Bereiding:

Doe de kabeljauw filet en de rest van de ingrediënten in een mixer. Maak alles tot een geheel, het moet een soort gehakt worden.

Doe dan in meerdere bordjes de gekruide paneermeel, meel en eieren. Maak de burgers mooi rond en haal ze eerst door het ei. Daarna door het meel, dan weer door het ei en dan door het paneermeel.

Kabeljauw-garnalenburger

Bak de burgers daarna mooi goud bruin aan beide kanten op een zacht vuurtje. Serveer met broodjes, rauwkost en wat saus naar smaak.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie