Kip gevuld met kruidenroomkaas en honing

Kip gevuld met kruidenroomkaas en honing

My kind of food! Hier kan ik zo van genieten.. helaas deelt mijn man dat niet met mij mee. Dus vandaag mezelf verwend! Gevulde kipfilet uit de oven met aardappelbroccoli- gratin (uit het vriesvak Lidl) en gebakken kastanje champignons. Kip is gevuld met roomkaas kruiden en honing, en de gratin is zo lekker, heb het al vaker gegeten. Besa7tkoum voor mij was het een latertjeeeee

Ingrediënten voor kip gevuld met kruidenroomkaas en honing:

  • kipfilet (hoeveelheid naar keuze)
  • kruidenroomkaas
  • honing
  • kruiden naar keuze

Bereidingswijze:

Ik kruid me kipfilet eerst een beetje en vul het met kruidenroomkaas. Dan doe je een beetje honing erbij en ook erop (bovenkant) en dan dicht maken met tandenstokertjes. Laat het gaar en bruin worden voor ongeveer 15 á 20 minuten in de oven.


1 reactie

  1. Kiss & Make-up geplaatst op januari 29, 2016 Beantwoorden
    Ik eet geen vlees, maar de combinatie van kruidkaas en honing vind ik wel superlekker.

Geef een reactie