Mango-appelflappen

Mango-appelflappen

Ramadan ❤

Wat is er nou heerlijker dan je eigen mango/appelflappen? Vers en warm uit je eigen keuken, heerlijk zijn ze! Zeker een aanrader om te maken. Wacht er niet te lang mee…je zult ervan smullen!

Ingrediënten (voor 10 vellen):

  • Bladerdeeg (roomboter)
  • Appel
  • Mango
  • Kaneel
  • Suiker
  • 1 ei (om te bestrijken)

Bereidingswijze:

Ontdooi het bladerdeeg. Schil de vellen weg van de appel en mango. Snijd ze in blokjes. Meng 4 el suiker met 1 el kaneel in een bord. Voeg de mango en appel erbij.

1-3-1030x838

2-3-1030x879

Vul iedere helft van het bladerdeeg en plak de randen dicht met een vork. Klop het eitje op en bestrijk de bladerdeegflapjes ermee.

6-1-1030x687

3-3-1030x262

Strooi nog wat van het kaneel/suiker mengsel. Bak de appelflappen op 200 graden voor ongeveer 15 minuten. Na 10 minuten wel even opletten.

4-2-1030x687

Amour’s tips:

  • Je kunt het bladerdeeg ook met alleen appels of mango vullen.
  • Kies voor kristalsuiker.

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie