Mini quiches met lente-ui en feta

Mini quiches met lente-ui en feta

Recept voor mini quiches met lente-ui en fetakaas. Lekker als hapje!

Ingrediënten:

  • Bladerdeeg
  • 2 eieren
  • 100 ml room
  • 2 el geraspte kaas + extra als garnering
  • Peterselie, fijngehakt
  • 2 stuks lenteui, fijngesnipperd
  • 50 gr verkruimelde fetakaas

Bereidingswijze:

Meng de eieren, room, geraspte kaas, peterselie, lente-ui, feta, zout en peper in een kom goed met elkaar. Laat dit een half uurtje staan. Bedek je muffinvorm met bladerdeeg (zonder in te vetten) en vul elk vormpje met een volle eetlepel feta-vulling. Bestrooi elk quiche met geraspte kaas en laat het 30 minuten in de oven op 200 graden bakken tot het gaar is. Succes!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie