Mini tulband cakejes

Mini tulband cakejes

Vanochtend mini tulband cakejes gemaakt. Vormpjes komen van AH. Voor dit recept gebruik een Nederlandse theeglas met oor.

Ingrediënten:

  • 5 eieren
  • 1 glas suiker
  • 1 glas olie
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1/4 glas jus d’orange
  • 1 eetlepel geraspte sinaasappelschil
  • 1 zakje bakpoeder
  • 2 glazen bloem

Bereidingswijze:

Oven voorverwarmen op 200 graden. Eerst de eieren met suiker en vanillesuiker goed mixen. Doe dan de olie, jus d’orange en schil erbij. Daarna meng je de bloem met bakpoeder (gezeefd) erdoor. Vet de bakvorm in met een beetje boter en bestrooi hem met bloem. Bakken op 150 á 160 graden tot de cakejes gaar zijn.


2 reacties

  1. riek geplaatst op maart 9, 2016 Beantwoorden
    Heb een vraag over de olie voor tulband cakejes welke olie is dat? en ook 1 vraag over de toetje perzik met roomkaas waar komen de glazen vandaan? ontzettend leuke recepten staan hier zal er zeker veel gebruik van gaan maken.dank je wel daarvoor.groetjes riek,
    1. Ramadan Recepten geplaatst op maart 11, 2016 Beantwoorden
      Fijn om te horen Riek! Voor deze tulband cakejes wordt er zonnebloemolie gebruikt en de glazen voor het perzik/roomkaas toetje zijn eigenlijk bierglazen. Je kunt ze o.a. bij de Xenos en Action vinden.

Geef een reactie