No-bake Vanille Biscuit Cake

No-bake Vanille Biscuit Cake

No-bake biscuitcake gevuld met vanille pudding en kokos. Heerlijk en makkelijk.

Ingrediënten vulling:

  • 1 liter melk
  • 1 glas suiker
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 3 el maizena
  • 3 el bloem
  • 3 el kokos
  • 1 el boter

Ingrediënten topping:

  • 250 ml slagroom
  • 3 el suiker
  • 1 zakje Klop-fix
  • 50 gr melkchocolade

Extra:

  • 3 pakken biscuit (vierhoekig)
  • Handje geroosterde amandelen

Bereidingswijze:

We beginnen met het maken van de pudding. Doe in een pan de suiker, maizena en bloem. Spatel de droge ingrediënten door elkaar en giet de melk erbij. Breng de pan aan de kook en blijf het met een garde roeren tot het een dikke pudding wordt. Zet de pan van het vuur af. Voeg vanillesuiker en 1 eetlepel boter, roer dit erdoorheen. Als laatste doe je de kokos erbij.

Leg een laagje biscuit in een schaal. Besmeer de biscuit met een laagje pudding, daarna doe je weer een laagje biscuit en besmeer je een laagje pudding weer op. Ga zo verder tot het biscuit en de pudding erop is. Strijk de randen mooi strak en zet de schaal in de koelkast tot het afgekoeld is.

Klop de slagroom met suiker en Klopflix stevig op. Haal het biscuit uit de koeling en besmeer het geheel met slagroom. Smelt de chocolade au-bien-marie en decoreer het pas wanneer de chocola afgekoeld is, anders smelt je slagroom. Strooi een handje geroosterde amandelen op en plaats de cake terug in de koeling voor 5 uurtjes.

Bsahtkoem, eet smakelijk.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie