Nutella toetje met mascarpone

Nutella toetje met mascarpone

Nutella toetje met mascarpone, vanille, citroen en biscuit.

Benodigdheden:

  • 1 pak Digestive vanille cream koekjes
  • 1 crème fraiche (250ml)
  • 3 eetlepels naturel yoghurt of kwark
  • 1 citroen
  • Aardbeien, in stukken
  • Nutella

Bereidingswijze:

Klopt de crème fraiche en de yoghurt samen. Verkruimel de koekjes in een keukenmachine of met behulp van een deegroller. Verwarm de Nutella een beetje op in een steelpan.

Nu ga je de glazen vullen: 1 laag koekkruimels, 1 laag aardbeien, 1 laag opgeklopte yoghurt/creme en als laatste rasp je er een beetje citroen overheen. Dan begin je weer bij stap 1 en ga zo door. Op het einde schep je een laagje verwarmde Nutella eroverheen. Leg dit een tijdje in de koelkast en smullen maar!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie