Opgerolde pizzawraps

Opgerolde pizzawraps

Recept voor opgerolde pizzawraps met gehakt. Voor het deeg voeg je de melk in stappen toe, want je kunt meer/minder nodig hebben.

Ingrediënten voor het deeg:

  • 500 gram bloem
  • 1 tl zout (toevoegen naar smaak)
  • 7 gram gist
  • 250 ml halfvolle melk

Vulling:

  • 500 gr gehakt
  • 2 paprika’s
  • 2 tomaten
  • Beetje peterselie
  • 1 knoflookteentje
  • Tomatensaus (Frito)
  • Kruiden naar wens (zout, peper etc)
  • Scheutje olie
  • 1 ui

Extra:

  • Sla
  • Tomaat
  • Komkommer
  • Ui

Bereidingswijze:

Doe een scheutje olie in een pan en bak het gehakt hierin. Mix de tomaat, paprika, ui, knoflook en peterselie in een blender. Breng het gehakt op smaak met zout, kurkuma, vleeskruiden (of andere kruiden naar wens) en voeg de gepureerde groentes erbij. Roer het goed door en doe de tomatensaus erbij.

Meng alle ingrediënten voor het deeg met elkaar en kneed het tot een deeg. Maak er bolletjes van en laat het 30 minuten rijzen. Rol een bolletje dun uit en bak het in een pan met anti-aanbaklaag gaar. Snijd de sla, tomaat, komkommer en ui in stukken. Beleg de wrap met het gehaktmengsel en wat sla, tomaat, komkommer en ui. Rol het vervolgens op.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie