Pasta met Boursin, garnalen en spinazie

Pasta met Boursin, garnalen en spinazie

Inspiratieloos…dus dan maar weer pasta. Pasta met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden, room, champignons, spinazie en garnalen.

Ingrediënten:

  • Pasta naar keuze, gekookt
  • 1 zak Knorr Romige Tagliatelle Mix
  • 1 Boursin Mini’s knoflook & fijne kruiden
  • Champignons, in plakjes
  • Knoflookpoeder
  • 1 pakje kookroom
  • Verse spinazie
  • Zout en peper
  • Garnalen

Bereidingswijze:

Bak de champignons en doe er een beetje Knorr Romige Tagliatelle bij. Voeg de Boursin en de room toe, roer dit even en laat het een beetje pruttelen. Doe dan de spinazie erbij. Breng op smaak met zout en zwarte peper. De garnalen heb ik apart gebakken zodat ze een lekkere bite hebben. Ik heb hier wat zout en knoflookpoeder bijgedaan. Als alles gaar is, doe je de saus, garnalen en pasta allemaal bij elkaar in 1 pan. Roer alles en serveer.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie