Pasta scampi

Pasta scampi

Recept voor pasta scampi in tomatensaus.

Ingrediënten:

  • grote garnelen (ik had 500 gram gebruikt)
  • chillivlokken naar wens (ik gebruik niet te veel vanwege kids)
  • 2 sjalotjes, fijngesneden
  • 5 knoflookteentjes, fijngesneden
  • 1 blik tomatenblokjes
  • oregano
  • peper en zout
  • pasta naar keuze
  • olijfolie

Bereidingswijze:

Doe de garnalen samen met wat (olijf)olie en chilivlokken en wat zout in een kom. Laat dit even marineren. Intussen doe je wat olie in een koekenpan en bak je de sjalotten samen met knoflook aan. Voeg dan je gemarineerde garnalen erbij en bak deze totdat ze gaar zijn. Haal je garnalen uit de pan en voeg dan de tomaten uit blik erbij, oregano, chilivlokken en wat peper en zout. Naar smaak kan je ook wat olijven erbij doen. Zodra je saus kookt doe je de garnalen er weer bij. Als laatste voeg je de gekookte pasta erbij. Bestrooi met wat verse peterselie.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie