Penne all’Arrabiata met kip

Penne all’Arrabiata met kip

Penne all’Arrabiata met kip. This is soooo good! Dit is trouwens niet het traditionele recept…

Ingrediënten:

  • 400 g penne
  • kipfilet
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 tomaten
  • 1 pot arrabiata tomatensaus of gewone tomatensaus
  • 2 paprika’s
  • champignons
  • 1 rode peper (fijn gesneden, zonder pitjes)
  • Italiaanse kruiden
  • gemberpoeder
  • kippenkruiden
  • 1/2 Knorr bouillonblokje
  • chilipoeder (optioneel)
  • zwarte peper

Bereidingswijze:

1. Doe de olijfolie in een bakpan, voeg er de ui en knoflook aan toe en laat alles een minuutje fruiten.
2. Voeg dan de paprika’s, hete peper, kip en tomaten toe en laat bakken op een zacht vuurtje.
3. Breng op smaak met bovenstaande kruiden.
4. Hierna de champignons en tomatensaus toevoegen en het geheel 5 à 10 minuten laten sudderen op een zacht vuurtje. Eventueel nog eens afkruiden.
5. Kook ondertussen de pasta al dente of volgens eigen voorkeur in een ruime kookpot met licht gezouten water en giet af in een vergiet.
6. Doe de pasta bij de saus, meng goed om en serveer in diepe borden. Gustoso!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie