Perentaart met speculaas

Perentaart met speculaas

Perentaart met speculaas. Hij is ietsjes te laag gekomen, maar ik had een te grote bakvorm gebruikt…voor een bakblik van 30 cm.

Ingrediënten:

  • bladerdeeg
  • half pakje speculaas
  • peer in stukken
  • 120 gr suiker
  • 3 eieren
  • 2 vanillesuiker
  • 400 ml room
  • snufje kaneel
  • amandelschilfers

Bereidingswijze:

Bladerdeeg om je vorm bekleden. Op de bladerdeegbodem verkruimel je een half pakje speculaas. Hierop leg je stukken peer. Maak een vulling van de suiker, eieren, vanillesuiker, room en een snufje kaneel. Meng dit in een kom en roer goed. Giet dit dan in je bakvorm over de peren en de speculaas. Bestrooien met amandelschilfers en voor 35 min bakken op 180 graden.


3 reacties

  1. Gerrie geplaatst op september 12, 2017 Beantwoorden
    Met room wordt gewoon slagroom bedoeld neem ik aan?
  2. Gerrie geplaatst op september 13, 2017 Beantwoorden
    Ik neem aan dat er met 'room' slagroom wordt bedoeld?
    1. Ramadan Recepten geplaatst op september 13, 2017 Beantwoorden
      Ongeklopte slagroom inderdaad :)

Geef een reactie