Quesadillas met tonijn en kaas

Quesadillas met tonijn en kaas

Ik had totaal geen zin om te koken en mijn man stelde voor om pizza te gaan halen. Toen dacht ik ‘Ja, dan maak ik wel snel tonijn quesadillas’. Sneller klaar en zoveel lekkerder. Lunchen met quesadillas met tonijn en kaas! Je kunt ook meer groente gebruiken als je wil, zoals paprika, courgette, maïs of champignons.

Ingrediënten voor 3 stuks:

  • 1 wrap
  • Half bakje tonijn (je kunt ook kipfilet of garnalen gebruiken)
  • Kleine rode ui
  • Paar schijfjes groene olijven
  • Paar schijfjes zwarte olijven
  • Paar eetlepels tomatensaus
  • Handje geraspte kaas
  • Italiaanse kruiden
  • Sambal (optioneel)

Bereidingswijze:

Snijd de ui in schijfjes en bak deze in wat olijfolie samen met de olijven. Als de uien een mooie kleur hebben doe je er de tonijn en tomatensaus bij. Doe er wat pizza/Italiaanse kruiden doorheen en paar druppels sambal als je ervan houdt. Doe in een andere koekenpan paar druppels olie en leg er een wrap in. Bestrooi de wrap helemaal met kaas en beleg de helft van de wrap met het tonijn/tomaat mengsel.

Check af en toe of de onderkant van de wrap een mooie kleur heeft. Zodra dit is klap je de helpt van de wrap om. Dus de helft met alleen kaas over de helft met het mengsel. Leg het op een bord, snijd het in 3 stukje en enjoy!

Tip: je kunt ook de hele wrap met kaas en met het mengsel beleggen. Vervolgens doe je er nog een laag kaas op en leg je er een andere wrap op. Leg er dan een bord op en bak de bovenkant ook even af. Dan heb je meteen 2 porties.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie