Red Velvet Creamcheese Cookies

Red Velvet Creamcheese Cookies

Recept voor Red Velvet Creamcheese cookies.

Ingrediënten:

  • 120 gram boter
  • 70 gram roomkaas
  • 300 gram suiker
  • 290 gram bloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • 35 gram cacaopoeder
  • rode kleurstof
  • 1 tl vanille aroma
  • poedersuiker
  • zout

Bereidingswijze:

Klop 120 gram boter en 70 gram roomkaas luchtig. Voeg een snufje zout toe, een theelepel vanille aroma en 300 gram suiker. Klopt dit even door en voeg rode kleurstof toe. Nog even doorkloppen en dan voeg je 290 gram bloem, 1 zakje bakpoeder en 35 gram cacaopoeder toe.

Niet te lang kneden, als alles gemengd is is het goed. Zet het deeg tenminste 4 uur in de koelkast om goed op te stijven. Draai er kleine balletjes van, ze lopen flink uit, rol door de poedersuiker en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes 11 minuten op 180 graden.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie