Rode krieltjes uit de oven

Rode krieltjes uit de oven

Rode krieltjes uit de oven…ze zijn echt super lekker en zacht. Ik heb er een frisse salade bij gedaan en vissticks.

Ingrediënten:

  • Rode krielaardappelen
  • 6 eetlepels olie
  • 1 olijfolie
  • 1 theelepel peper
  • 1 theelepel paprika poeder
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • Zout naar smaak
  • Een paar takjes peterselie, fijngesneden
  • 2 knoflook teentjes, geperst

Bereidingswijze:

Kook de krieltjes 20 minuten op half hoog vuur. Giet het af en laat ze afkoelen. Snijd ze dan doormidden. Maak een marinade van bovenstaande ingrediënten. Marineer de krieltjes hiermee en laat het een paar uur intrekken in de koeling. Verdeel ze op een met bakpapier beklede ovenschaal en bak ze krokant in de oven voor 25 minuten op 220 graden.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie