Romige Toscaanse garnalen

Romige Toscaanse garnalen

Recept voor romige Toscaanse garnalen, lekker met stokbrood of met pasta.

Ingrediënten:

  • 300 gram garnalen
  • 3 teentjes knoflook, geperst
  • 1 ui, gesnipperd
  • Zongedroogde tomaten, in stukjes
  • 200 ml kookroom
  • Scheutje knoflookolie
  • 2 volle handen spinazie
  • Zout en Peper
  • Italiaanse kruiden
  • Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

Doe een scheut (knoflook)olie in een pan en bak de garnalen gaar. Breng op smaak met zout en peper. Leg de garnalen even weg. Fruit in dezelfde pan de ui en knoflook glazig. Voeg dan de zongedroogde tomaten toe en bak even. Giet de kookroom erbij en roer alles goed door elkaar.

Doe de spinazie erbij en breng weer op smaak met zout en peper. Bak het even en doe de garnalen erbij. Voeg ook wat Parmezaanse kaas en Italiaanse kruiden toe.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie