Salade met granaatappel, rucola en champignons

Salade met granaatappel, rucola en champignons

Een luxe salade met granaatappel! Ik durf gerust toe te geven dat ik niet bang ben voor vreemde combinaties. Dit is zo een mooi voorbeeld. Knapperig, romig, licht zoet en fris. Gewoon een feestje!

Ingrediënten:

  • 3 stengels bleekselderij, gesneden
  • 1 rode ui, halve ringen
  • 1 zak luxe sla met rucola, 75 gram
  • 1 bakje kastanjechampignons, gehalveerd
  • Pitjes uit een halve granaatappel
  • 1 witlof, grofgesneden
  • Gedroogde knoflook
  • Droge peterselie
  • Peper
  • Tijm

Dressing:

  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels honing
  • Gemalen peper
  • Handvol walnoten

Bereidingswijze:

Snijd de groenten. Wok de kastanjechampignons met peper, gedroogde knoflook, tijm en droge peterselie. Voor de dressing gebruik je een keukenmachine. Meng alles door elkaar en serveer op een bord.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie