Steak tartaar in kalfsspek

Steak tartaar in kalfsspek

Steak tartaar opgerold in kalfsspek. De kalfsspek heb ik van slagerij Het Lange Mes hier in Amsterdam Oost.

Ingrediënten:

  • Gehakt
  • Kalfsspek
  • Kurkuma
  • Verse koriander, fijngehakt
  • Komijnpoeder
  • Chilipoeder
  • Paneermeel of broodkruimels
  • 1 ui, in kleine stukjes
  • 1 ei

Bereidingswijze:

Doe het gehakt in de kom en voeg de ui, kurkuma, koriander, ei, komijn, chilipoeder en paneermeel toe. Meng alles goed met elkaar. Leg drie spek reepjes naast elkaar, leg wat gehakt erop en rol het op. Ga zo verder tot je alles hebt afgewerkt.

steaktartaar-spek

Bak ze vervolgens eventjes om en om in een pan en stop ze daarna in de oven tot alles goed gaar is.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie