Tagliatelle met garnalen, spinazie en roomsaus

Tagliatelle met garnalen, spinazie en roomsaus

Tagliatelle met garnalen, spinazie en roomsaus.

Ingrediënten:

  • 1 rode paprika
  • Garnalen/gamba’s
  • Cherrytomaatjes
  • Champignons
  • Bladspinazie
  • Tagliatelle
  • Kookroom
  • Zout en peper

Bereidingswijze:

Neem een koekenpan en doe hier een beetje olie in. Snij de paprika in dunne reepjes en dan weer door de helft. Voeg dit toe in de pan en bak dit aan. Doe er dan de champignons erbij samen met de garnalen of gamba’s. Breng op smaak met peper en zout.

Als alles goed gebakken en gaar is doe je er een flesje kookroom bij en laat nu op zacht vuurtje pruttelen tot de juiste dikte. De bladspinazie heb ik apart gekookt, breng op smaak met zout.

Kook de tagliatelle zoals op verpakking, voeg er wat cherrytomaatjes bij. Giet het af en bewaar een half glas van het kookvocht. Voeg de tagliatelle in de pan en mix alles goed door elkaar. Voeg er nog beetje van het kookvocht erbij. Serveer alles samen in een diepe bord en enjoy!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie