Tomaten-basilicumsoep

Tomaten-basilicumsoep

Heerlijke tomaat-basilicum soep die rijk gevuld is met verse groenten.

Ingrediënten:

  • 1 ½ pak Knorr tomaten-basilicum soep
  • ½ pak Knorr boerengroente soep
  • 1 theelepel gember
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel Ras Al Hanout
  • 1/4 theelepel komijn
  • kikkererwten
  • verse broccoli roosjes
  • 1 rode paprika, in stukjes gesneden
  • 1 ui, in stukjes gesneden
  • peterselie en koriander, fijngesneden
  • 2 liter gekookt water
  • handvol spaghettini
  • 1 eetlepel iwzan/tchicha

Bereidingswijze:

Doe het water in de pan en voeg de tomaten soep toe en mix dit goed. Voeg dan de groentesoep toe en mix dit goed. Zet het vuur op een lage pit en voeg nu alle kruiden toe en daarna alle groenten. Daarna de kikkererwten en de spaghettini.

10858615_1740600172832409_3508448859415993295_n

Roer dit goed samen en voeg dan de iwzan/tchicha toe. Laat dit rustig pruttelen voor dertig minuten op heel laag vuur en roer het steeds goed door. Voeg op het laatst de koriandrr en peterselie toe en laat de soep nog vijf minuten pruttelen.
Besaha.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie