Turkse Kumpir (gevulde aardappel)

Turkse Kumpir (gevulde aardappel)

Kumpir met victoriabaarsfilet, heerlijk gegeten! De kumpir is heel makkelijk te maken.

  • Grote aardappelen
  • Geraspte kaas
  • Knoflooksaus
  • Groente naar keuze (bv. tomaat, wortel, augurk en maïs)
  • Boter

Bereidingswijze:

Grote aardappelen goed schrobben en drogen. Goed inwikkelen in aluminiumfolie en dan op een rooster leggen en voor anderhalf uur in de oven bakken. Voor kleine aardappelen is een uur genoeg. Daarna uitpakken, in het midden snijden en de aardappel inwendig een beetje prakken met wat boter en geraspte kaas. Vul het daarna met wat je wil. Ik heb er ook zelfgemaakte knoflooksaus op gedaan.


1 reactie

  1. Dounia geplaatst op juli 28, 2016 Beantwoorden
    Mmmm zo lekker

Geef een reactie