Vermicelli in saus met erwten

Vermicelli in saus met erwten

Heerlijk met dit weer, ch3iya dhi rma9 (vermicelli in saus). Je kunt hier ook ui, rundsvlees, gehakt, kip, kikkererwten bijdoen maar ik heb het lekker simpel gehouden.

Ingrediënten:

  • Olijfolie
  • Vermicelli
  • Peterselie
  • 1 knoflookteentje
  • 2 el tomatenpuree of -saus (ik heb tomatensaus van de Aldi gebruikt)
  • Handje erwten
  • Paprikapoeder
  • Gemberpoeder
  • Kurkuma
  • Pikante paprikapoeder
  • Zwarte peper
  • 1/2 Knorr bouillonblokje

Bereidingswijze:

1. Breng een pannetje met olijfolie, bovenstaande kruiden, erwten, knoflookteentje, peterselie en tomatensaus aan de kook.
2. Voeg er de vermicelli bij en laat deze garen. Voor ongeveer 10 minuten.
3. Indien nodig nog een beetje water toevoegen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie