Visloempia’s met groente

Visloempia’s met groente

Ingrediënten:

  • 200 gr garnalen
  • 150 gr witte vis
  • 1 bak bami/nasi groente (450 gr)
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1/2 pak mihoen van Conimex
  • 1 zakje bami van Conimex
  • scheut zonnebloem olie
  • halve pak loempiavellen

Bereidingswijze:

Pak een wok pan en doe er zonnebloemolie in snijd de witte vis klein en bak in de olie zo ook de garnalen. Even bakken, dan de ui en de knoflook erbij, zachtjes opbakken dan de nasi pakket (die je gewassen hebt en uitgelekt) erbij doen en mee op wokken. Je bami zakje met wat gekookte water mengen en dit er bij doen. Deksel op pan en laat alles gaar worden. Op zacht vuurtje!

visloempia-vouwen

Als gaar is dan deksel van pan en laat de water verdampen maak ondertussen je mihoen klaar. Doe je mihoen in een bak en giet er kokend water op, laat zon 3 min staan en trek met vork los, daarna in vergiet doen en knip met schaar alles klein, vermeng de groente mengsel met de mihoen goed. Mengen en proef of goed op smaak is anders beetje zout erbij!

10991059_358203821053196_47820383491180522_n

Doe in vergiet laat afkoelen en zorg dat het vocht weg is anders gaan je vellen scheuren. Vouw ze zoals op de foto’s te zien is en plak met meelpapje (meng wat water met meel) dicht. Vouw alles zo mooi en strak en bak ze af in olie tot ze goud bruin zijn serveer met wat loempia saus!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie