Witte chocolade brownie met frambozen

Witte chocolade brownie met frambozen

Recept voor witte chocolade brownie met frambozen.

Ingrediënten:

  • 120 gram bloem
  • 200 gram roomboter
  • 250 gram witte chocolade
  • 4 eieren (200 gr)
  • 300 gram suiker
  • 2 vanillestokjes
  • frambozen en/of blauwe bessen

Bereidingswijze:

1. Boter en witte chocolade in een pannetje laten smelten.

2. Eieren, suiker en vanillestokjes (het merg eruit halen) opkloppen.

3. Hier de bloem door spatelen.

4. Vervolgens alles bij elkaar doen en door elkaar spatelen. Doe het in een langwerpige bakvorm.

5. Bestrooi met witte chocolade, frambozen en/of blauwe bessen.

6. Bak voor ± 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Draai de bakvorm dan om en laat het verder bakken tot het gaar is.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie