Wrap met chili garnalen

Wrap met chili garnalen

Late lunch: wrap met chili garnalen, champignons, spinazie, sla, tomaat, kaas en rode ui.

Ingrediënten voor 1 wrap:

  • 5 garnalen, in stukjes gesneden
  • 2 champignons
  • Handje spinazie
  • Halve tomaat, in blokjes gesneden
  • Handje ijsberg sla
  • Cheddar kaas
  • Halve rode ui, in ringen gesneden
  • Knoflookpoeder
  • Chilisaus
  • Koriander
  • Zout

Bereidingswijze:

Bak de garnalen in een paar druppels olie. Doe de champignons en de spinazie erbij en een klein beetje chili saus. Laat het lekker bakken totdat alles gaar is, dit duurt maar een paar minuten. Schep de spinazie af en toe om, zodat hij niet aanbrandt.

Pak een andere koekenpan en doe daar een paar druppels olie in en leg de wrap erop. Zet het vuur niet te hoog. Pak het plakje cheddar kaas en breek er stukjes af. Verspreid ze over de helft van de wrap. Verdeel de sla, tomaat en rode ui over de wrap en doe de garnalen en de rest erbij. Ik heb er nog wat knoflooksaus en rode peper bij gedaan als garnering. Nu heb je een wrap die voor de helft is gevuld. Sla de lege helft over de gevulde en enjoy!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Geef een reactie