Wraps met pittige kip

Wraps met pittige kip

Heerlijke wraps met pittige kip a la Temsamania.

Ingrediënten:

  • Tortilla wraps
  • 1 kipfilet, in stukken
  • 1 grote ui
  • 1 teentje knoflook
  • Halve rode paprika
  • Halve groene paprika
  • Champignons, in stukken
  • Peterselie, fijngehakt
  • 1 el tomatenpuree (bv. van het merk Palazzo)
  • Paprikapoeder
  • Zwarte peper en zout
  • Gemberpoeder
  • Pikante paprikapoeder
  • Kipkruiden van Verstegen
  • 1/2 Knorr bouillonblokje
  • Saus naar keuze
  • Geraspte kaas (eventueel)

Bereidingswijze:

1. Snij de ajuin en paprika’s fijn.
2. Bak de ajuin en het knoflook teentje in een goeie scheut olijfolie.
3. Voeg er de paprika’s bij en laat dit kort aanbakken.
4. Doe er de kip en peterselie bij.
5. Voeg er tenslotte de champignons, tomatenpuree en kruiden naar smaak bij.
6. Besmeer je wrap met saus naar eigen keuze. Ik heb 1 wrap besmeerd met tomatenpuree en Andalousesaus en over de tomatenpuree een beetje oregano gestrooid. Dit maakt ‘m echt af.
7. Doe de vulling erop en eventueel geraspte kaas, rol ze op zoals je bij pannenkoeken doet.
8. Bak de kipwraps af in een grill of in de oven. Ik heb ze beide gebruikt!

~Tarifesht Zit Temsamane


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie