Yoghurt sinaasappeltoetje

Yoghurt sinaasappeltoetje

Recept voor een heerlijk sinaasappeltoetje met yoghurt.

Ingrediënten voor 4 glazen:

  • 200 ml yoghurt
  • 1 pakje slagroom
  • 4 el poedersuiker
  • 2 sinaasappels
  • 2 el abrikozenjam
  • 4 el sinaasappelsap
  • Gehakte pistache

Bereiding:
Klop de slagroom stijf met 2 el van de poedersuiker en meng door de yoghurt. Schil de sinaasappels en snijd in kleine stukjes, doe die in een pannetje met een klein beetje water, de jam en nog 2 el poedersuiker. Verwarm dit zachtjes en laat indikken en afkoelen. Schep in een glas wat yoghurtmengsel en daarop wat sinaasappelmengsel en ga zo door tot het glas vol is, eindig met yoghurt. Doe in elk glas een el sinaasappelsap en bestrooi met pistachenootjes.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie