Aardappelsalade met yoghurt mayonaise

Aardappelsalade met yoghurt mayonaise

Een heerlijke, niet vette, aardappelsalade met kwarkdressing klaar, deze kan in de koelkast. Straks de grill aan, vlees en brood erbij en klaar met dit warme weer.

Ingrediënten:

  • 1 kilo vastkokende aardappelen
  • 6 eieren
  • 2 el yoghurt mayonaise
  • 1 volle el kwark
  • handvol bieslook, fijngesnipperd
  • 1 koffielepel mosterd
  • 1 el zonnebloemolie
  • 2 el azijn
  • 1 tl zoetstof of suiker
  • zout en peper

Bereidingswijze:

Kook een kilo vastkokende aardappelen met wat zout net gaar. Kook 6 eieren hard. Maak een dressing van de yoghurtmayonaise, kwark, bieslook, mosterd, zonnebloemolie, azijn, zoetstof (of suiker), beetje zout en peper. Goed roeren en de hete aardappels en eieren hier onder scheppen. In de koelkast laten afkoelen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie