Aardappelsalade met yoghurt mayonaise
Een heerlijke, niet vette, aardappelsalade met kwarkdressing klaar, deze kan in de koelkast. Straks de grill aan, vlees en brood erbij en klaar met dit warme weer.
Ingrediënten:
- 1 kilo vastkokende aardappelen
- 6 eieren
- 2 el yoghurt mayonaise
- 1 volle el kwark
- handvol bieslook, fijngesnipperd
- 1 koffielepel mosterd
- 1 el zonnebloemolie
- 2 el azijn
- 1 tl zoetstof of suiker
- zout en peper
Bereidingswijze:
Kook een kilo vastkokende aardappelen met wat zout net gaar. Kook 6 eieren hard. Maak een dressing van de yoghurtmayonaise, kwark, bieslook, mosterd, zonnebloemolie, azijn, zoetstof (of suiker), beetje zout en peper. Goed roeren en de hete aardappels en eieren hier onder scheppen. In de koelkast laten afkoelen.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like