Aardbeientaartjes met banketbakkersroom

Aardbeientaartjes met banketbakkersroom

Recept voor aardbeientaartjes met banketbakkersroom.

Ingrediënten:

  • 250 gr bloem
  • 25 gr koud water
  • 2.5 gr bakpoeder
  • 15 gr verse gist
  • 5 gr fijne suiker
  • 1 klein eitje
  • 2.5 gr zout
  • 125 gr margarine

Extra:

  • banketbakkersroom (zelfgemaakt of kant-en-klaar)
  • aardbeien
  • poedersuiker
  • slagroom

Bereidingswijze:

Alle ingrediënten voor het deeg mengen en 5 min kneden. Laat het een kwartier rusten en daarna bakvorm bekleden, gaatjes inprikken. Maak banketbakkersroom en laat deze even afkoelen, vul de vormpjes voor de helft. Steek ze in een oven op 225 graden. Bakken tot de randen goudbruin zijn. Laat ze afkoelen. Aardbeitjes in stukken snijden en met 1 lepel poedersuiker vermengen. Leg dit op de taartjes. Vervolgens slagroom opkloppen en taartjes garneren.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie