Abrikozentoetje
Recept voor abrikozentoetje. Erg lekker en simpel!
Ingrediënten:
- 1 brikje slagroom
- 150 ml abrikozenyoghurt met stukjes abrikoos
- Amandelen, in stukjes gehakt
- Abrikozen in blik, in tweeën gesneden
- Lange vingers
- Melk
- Suiker
- Klopfix
- Honing
Bereidingswijze:
Breek de lange vingers door tweeën. Dompel ze licht in een beetje melk met wat abrikoossiroop. Klop de room stijf met wat suiker en Klopfix. Meng het met de abrikozenyoghurt. Doe in een hoog glas een laagje room, zet daarop de lange vingers en daartussen de abrikoosjes (in tweeën gesneden). Vul het glas nogmaals met een lepel room in het midden en leg er een abrikoosje op. Werk af met honing en gehakte nootjes.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like