Abrikozentoetje

Abrikozentoetje

Recept voor abrikozentoetje. Erg lekker en simpel!

Ingrediënten:

  • 1 brikje slagroom
  • 150 ml abrikozenyoghurt met stukjes abrikoos
  • Amandelen, in stukjes gehakt
  • Abrikozen in blik, in tweeën gesneden
  • Lange vingers
  • Melk
  • Suiker
  • Klopfix
  • Honing

Bereidingswijze:

Breek de lange vingers door tweeën. Dompel ze licht in een beetje melk met wat abrikoossiroop. Klop de room stijf met wat suiker en Klopfix. Meng het met de abrikozenyoghurt. Doe in een hoog glas een laagje room, zet daarop de lange vingers en daartussen de abrikoosjes (in tweeën gesneden). Vul het glas nogmaals met een lepel room in het midden en leg er een abrikoosje op. Werk af met honing en gehakte nootjes.


2 reacties

  1. Florentine geplaatst op februari 6, 2017 Beantwoorden
    Wat een leuk en bijzonder receptje!
  2. RUTTEN FREDDY geplaatst op mei 5, 2022 Beantwoorden
    ik vind een heerlijk dessert bij de koffie of vier uurtje

Geef een reactie