Amandelkoekjes
Zeven van de acht soorten koekjes zijn klaar en ik ben kapot. De laatste soort red ik niet meer, ik verga van de rugpijn. Nu een warm bad en de rest komt morgenvroeg wel weer. Vakantie hebben is zwaar werk. Hieronder het recept voor de amandelkoekjes.
Ingrediënten:
- 300 gr amandelen, klein gemalen
- 2 zakjes vanillesuiker
- 80 gr suiker
- 2 eiwitten
- Poedersuiker
Decoratie:
- Hele amandelen
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kneed 300 gram klein gemalen amandelen met 80 gram suiker, 2 zakjes vanillesuiker, 5 druppels bitteramandel aroma en 2 eiwitten. Draai met vochtige handen walnoot grootte balletjes en rol deze door de poedersuiker. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en druk er een hele amandel in. Bak de koekjes in 14 minuten gaar. Laat afkoelen op het bakpapier.
Te volgen op…
Facebook: Koken en bakken met Marion
</p
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like