Amerikaanse Corndogs
Amerikaanse Corndogs! Het recept komt van 24Kitchen.
Ingrediënten:
- 10 (knak)worstjes
- 150 g bloem
- 100 g maïsmeel
- 1 el cajunkruiden
- 1 tl bakpoeder
- 2 eieren
- 350 g karnemelk (ik heb gewoon melk gebruikt)
Extra nodig:
- 20 spiesjes
- olie om in te frituren
- keukenpapier om te uit te lekken
Bereidingswijze:
Snijd de worstjes door de helft of door drieën als je mini corndogs wilt maken. Ik heb alle worstjes door wat maizena gehaald zodat er een dun laagje aan blijft hangen. Steek de spiesjes in de lengte in de worstjes.
Meng in een kom maïsmeel, bloem, cajunkruiden, bakpoeder, eieren en (karne)melk met elkaar tot je een papje hebt. Het beslag heb ik in een kort glas geschonken zodat ik makkelijker de worstjes kan dompelen. Dompel dan de worsten in het beslag en frituur ze in een paar minuten goudbruin.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like