Appeltaartjes van bladerdeeg

Appeltaartjes van bladerdeeg

Recept voor appeltaartjes van bladerdeeg.

Ingrediënten:

  • 1 pakje bladerdeeg
  • Handje gemalen amandelen met schil
  • 1 tl speculaaskruiden
  • 1 1/2 appel
  • 3 el suiker

Bereidingswijze:

Beboter de mini vlaaivormen goed en bekleed ze met bladerdeeg. De randen niet weg gooien, vorm daar een bal van en kneed deze uit met een deegroller. Snijd daar met een kartelroller reepjes uit voor de versiering. Snijd de appel fijn en voeg hierbij de amandelen, suiker en speculaaskruiden. Vul de vormpjes en versier de bovenkant. Bak ze in 20 minuten goudbruin en haal ze daarna uit de vorm. Bak ze verder tot ze geheel goudbruin zijn. Serveer met slagroom.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie