Arretjescake (geen oven nodig)
Lekker toetje!! Zeker een keer maken.
Ingrediënten:
- 125 gr roomboter
- 125 gr plantaardige margarine
- 2 eieren
- 200 gr witte basterdsuiker
- 5 eetlepels cacaopoeder
- 200 gr Mariabiscuitjes of cacaobiscuitjes
Bereidingswijze:
Smelt de roomboter en margarine op een laag vuurtje in een steelpan. Haal van het vuur. Klop in een grote kom met de handmixer de eieren met de suiker tot het geheel dik en luchtig is. Voeg de cacao toe en roer goed door. Giet al roerend de boter hierdoor.
Breek de biscuitjes allemaal in kleine stukjes. Roer de biscuit door het cacaomengsel. Bekleed de cakevorm met bakpapier en schep hier het cacaomengsel in. Strijk de bovenkant met een lepel glad. Laat minimaal 6 uur opstijven in de koelkast.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like